Gå direkt till innehåll
Speedrekrytering – snabbaste vägen till chillaste sommarjobbet.

Pressmeddelande -

Speedrekrytering – snabbaste vägen till chillaste sommarjobbet.

Torsdagen den 3 mars är det igen dags för Hyresbostäder och Norrköpings kommun att bjuda in till speedrekrytering och audition för de som fyllt 16 år men inte 18 år och som kan tänka sig att byta ut tre sommarlovsveckor mot tre veckors jobb i det som kallas för ”Juniorlaget”.

Under några intensiva timmar mellan kl. 16:00-19:00 i f.d. Swedbanks lokaler vid Drottninggatan kommer hundratals förväntansfulla ungdomar köa och nervöst vänta på sin tur. Inne i de nu tomma banklokalerna kommer de möte representanter från både Hyresbostäder och kommunen och på fem minuter ge ett första intryck.

- Det är fjärde året vi rekryterar våra sommarjobbare genom speeddating och audition säger Peter Mildén, projektledare och ansvarig för Juniorlaget. Det är lika roligt varje gång, både för oss och för ungdomarna. Det är lite nervöst, det är en happening och det går snabbt. Vi räknar med att mellan 300-400 ungdomar kommer dyka upp och vi hinner faktiskt intervjua och träffa alla, fortsätter Peter.

En stor fördel med denna form av intervju och rekryteringsform är också att vi snabbt kan ge en återkoppling till alla som sökt om de fått jobb eller inte. Kul för dom som fått positivt svar och de som inte fick jobb kan söka vidare.

Media är varmt välkomna att delta.

Tid: kl. 16:00-19:00 torsdag den 3 mars
Plats: Hörnet Drottninggatan och Hörsalsparken (f.d. Swedbanklokalen)

Kontaktperson:
Peter Mildén, Distriktschef, Hyresbostäder, Telefon 0730-20 15 65 eller Lars Löfgren, Marknadschef, 0730-20 15 95.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 400 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95