Gå direkt till innehåll
Illustration: Trygghetsboende Kneippen
Illustration: Trygghetsboende Kneippen

Pressmeddelande -

Spadtag i Kneippen

I ett bra läge, nära både natur och stad, påbörjas nu byggnationen av Norrköpings första Trygghetsboende - i populära Kneippen.

Trygghetsboendet är ett konceptboende för de som är 65+ och som söker det där lilla extra i form av trygghet, service och social samvaro. De planerade lägenheterna kommer att variera i storlek, från mindre 1:or till yteffektiva 2:or och ett antal lite större 3:or. Det blir totalt 43 nya lägenheter med en modern och hög standard.

Vi tar första spadtaget tillsammans med Eva-Britt Sjöberg, ordförande vård- och omsorgsnämnden, Daniel Collin, 1:e vice ordförande Hyresbostäder och Stefan Källman, projekt- och inköpschef Hyresbostäder.

Datum: Fredag den 2 juni
Tid: Klockan 10.30-11.30
Plats: Linköpingsvägen 43, vid den f.d. bensinstationen

Vi bjuder på kaffe, fika och trevligt mingel!

Media är varmt välkomna att medverka.

För mer information kontakta:
Lars Löfgren, marknadschef Hyresbostäder, +46 73-020 15 95
Stefan Källman, projekt- och inköpschef Hyresbostäder, +46 73-020 23 12

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 750 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95