Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nu börjar nästa byggprojekt i Kneippen!

Onsdagen den 10 september kl. 10:30 sätter vi spaden i marken i kvarteret Höken. Det innebär starten på byggnationen av 51 nya och efterlängtade hyresrätter i en av Norrköpings mest populära stadsdelar – Kneippen.

Det är Mattias Ottosson, ordförande, Gunnar Boquist, vd och en hugad möjlig hyresgäst som tillsammans kommer sätta igång projektet. Det sker genom att vi avtäcker byggskylten och så smått börjar glänta på dörren till ett framtida boende i Kneippen.

På plats finns också representanter från vår projektavdelning samt Skanska i egenskap av totalentreprenör och kan svara på frågor om vad som händer och sker i projektet. Adressen är Linköpingsvägen 51.

Representanter från media är varmt välkomna. Kommer ni med bil kan ni lämpligen parkera på ytorna runt den f d Shellmacken som ligger ca 100 meter från kvarteret Höken.  Adressen till denna plats är Linköpingsvägen 43.

Välkomna!

För ytterligare information kontakta

Lars Löfgren, marknadschef 0730-20 15 95 eller Åse Ringborg, projektledare marknad 0730-20 18 53.


Ämnen

Regioner


Hyresbostäder är Norrköpings största bostadsbolag, med ca 9 500 lägenheter och drygt 400 lokaler. Vi ska bli Norrköpings mest attraktiva bostadsföretag. Så lyder vår målbild och det är det vi ständigt strävar efter.Vi hjälper våra hyresgäster att skapa ett hem, bland annat genom att erbjuda Norrköpings bredaste urval av bostäder och möjligheter att skräddarsy sitt boende efter tycke och smak.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95