Gå direkt till innehåll
Första inflyttningen på 25 år!

Pressmeddelande -

Första inflyttningen på 25 år!

Under helgen flyttar 25 hyresgäster in i vår nyproduktion i Kneippen, Oskarsgatan 37 och 39. Och om en månad öppnar vi dörren till det tredje huset, Oskarsgatan 35. Totalt rör det sig om 43 lägenheter i de tre första husen, där samtliga lägenheter är uthyrda. De 12 husen som ingår i vår nyproduktion rymmer 168 lägenheter med två, tre och fyra rum och kök, i flera olika storlekar och med varierande planlösningar.

Det som möter de förväntansfulla hyresgästerna är lägenheter med rymliga sällskapsutrymmen där alla rum har parkettgolv. Planlösningarna är genomgående öppna och badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Och i köket är diskmaskin standard. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Vi hälsar våra nya hyresgäster hjärtligt välkomna till Oskarsgatan.

För mer information kontakta:

Thomas Gustafsson, Hyresbostäder på tel. 011-21 16 83.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 400 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är Norrköpings största bostadsbolag, med ca 9 500 lägenheter och drygt 400 lokaler. Vi ska bli Norrköpings mest attraktiva bostadsföretag. Så lyder vår målbild och det är det vi ständigt strävar efter.Vi hjälper våra hyresgäster att skapa ett hem, bland annat genom att erbjuda Norrköpings bredaste urval av bostäder och möjligheter att skräddarsy sitt boende efter tycke och smak.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95

Relaterat innehåll