Gå direkt till innehåll
Tyréns flyttar in i Yllefabriken

Pressmeddelande -

Tyréns flyttar in i Yllefabriken

Nu är det klart att Tyréns, ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad, blir en av de första kontorsinvånarna i Yllefabrikens vackra kontorsmiljöer. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. I Yllefabrikens kontorsmiljöer kan de erbjuda sina anställda och besökare en mötesplats som inspirerar. En miljö med fantastiska rumshöjder, bevarad industrikänsla och vackra vyer. Ett unikt läge med en speciell karaktär och massor av möjligheter.

I oktober ska de nya, återbrukade lokalerna om cirka 600 kvm och med utsikt mot Motala Ström, stå redo för inflyttning. Totalt kommer drygt 40 personer sitta i lokalerna. Det är ett perfekt läge med gångavstånd till stadskärnan och centralstationen för pendlare och besökare.

- Det känns oerhört bra och spännande att bli en av de första kontorsinvånarna i Yllefabriken. Det är en fantastisk inspirerande miljö med dess historia och med ett guldläge i hjärtat av Norrköping. Här kommer vi att trivas, säger Magnus Holmberg på Tyréns.

Med kontor i Yllefabriken har Tyréns även miljösmart tillgång till bil genom områdets egen bilpool via Sunfleet. I bilpoolen finns nya miljöklassade bilar - för ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt att ha bil. Till kontoren i Yllefabriken hör även ett antal parkeringsplatser i det nybyggda parkeringshuset Vårdtornet på Garvaregatan.

Yllefabriken är ett samarbete mellan Hyresbostäder i Norrköping AB, Heimstaden Investment AB och Ståhl Invest i Norrköping AB och ägs av det gemensamma fastighetsbolaget Gamlebro AB.

Är du nyfiken på kontor i Yllefabriken?

www.yllefabriken.se/kontor

För mer information kontakta: Lars Löfgren, Marknadschef Hyresbostäder, 073-020 15 95

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 10 000 lägenheter, varav ca 800 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 000 bostäder fram till 2023.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95