Gå direkt till innehåll
Lars Löfgren och Åse Ringborg från Hyresbostäder redo att inviga de nya hyresrätterna. Foto: MFFoto
Lars Löfgren och Åse Ringborg från Hyresbostäder redo att inviga de nya hyresrätterna. Foto: MFFoto

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Nya hyresrätter klara för inflyttning i Skärblacka

Stolta och glada är det nu dags att inviga vårt första nyproduktionsprojekt i Skärblacka. Mark- och grundläggningsarbetet påbörjades i januari och nu nästan ett år senare står 30 hyreslägenheter färdiga för inflyttning. Efterfrågan på hyresrätter i Skärblacka är stor och nu får fler möjlighet att hitta hemkänslan några kilometer utanför Norrköping. Lagom till den stundande julhelgen är det dags för de första hyresgästerna att flytta in och få ett hem att trivas i.

Byggprojektet är ett samarbete med BoKlok som huvudentreprenör för ett hållbart och klokt boende med god design, funktion och kvalitet. Det är ljusa och luftiga lägenheter med inredning och vitvaror från IKEA. Projektet inrymmer totalt 30 hyreslägenheter, 1-3 rum och kök, 31-72 kvm fördelade på tre smakfulla tvåvåningshus i träpanel. Ett boende med skog och natur runt husknuten i bruksorten Skärblacka. BoKloks första projekt inom Norrköpings kommun och Hyresbostäders första byggprojekt i Skärblacka.

Media är varmt välkomna att delta vid en digital pressträff för möjlighet till mer information samt frågor och svar om byggprojektet.

Digital pressträff
Dag: tisdag den 15 december
Tid: klockan 13.00
Medverkande:
Lars Löfgren, Marknadschef, Hyresbostäder i Norrköping AB
Thomas Gustafsson, Uthyrningschef Nyproduktion, Hyresbostäder i Norrköping AB
Anton Leigard, Affärschef, BoKlok 

Pressträffen är digital och kommer hållas via Microsoft Teams.
Anmäl dig till nyproduktion@hyresbostader.se för att få en inbjudan via e-post.

Du ansluter dig genom att på en telefon/dator klicka på den länk som finns längst ned i mailet som kommer med inbjudan när du anmäler dig. Använd webbläsare Chrome eller appen Teams för att enklast delta. Teamsappen är gratis och det behövs inget konto för att delta.

Logga in, om du redan har och använder Teams eller gå in som gäst. Om du ansluter som gäst skriv då gärna ditt namn och publikation; Ex Anna, NT. Du kommer då att ansluta med både med bild och ljud om så önskas.

Varmt välkommen!

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 10 000 lägenheter, varav ca 800 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 000 bostäder fram till 2023.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95