Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: ​Invigning av "Unga bygger för unga"- Ljuragatan 85!

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: ​Invigning av "Unga bygger för unga"- Ljuragatan 85!

Den 30 januari 2019 slogs det första hammarslaget i samarbetsprojektet "Unga bygger för unga" av byggelever på Bråvallagymnasiets byggprogram. Eleverna har under året fått en bra praktik, skapat bostäder åt ungdomar och fått möjlighet att ge input till arkitekter och projektledare om vad som är viktigt när man är ung och ser sitt första boende framför sig. Idag står fem mindre lägenheter redo att ta emot sina första hyresgäster - ungdomar 18 till 24 år (unga hem). Men innan nycklar kvitteras ut och tavlor sätts upp på väggarna bjuder vi in till invigning på Ljuragatan 85. 

Vid invigningsceremonin medverkar Thomas Idenås, styrelseordförande Hyresbostäder, Reidar Svedahl, kommunalråd och ordförande i samhällsplaneringsnämnden, elever och handledare från Bråvallagymnasiet, projektledare och arkitekt för projektet.

Representanter från media är varmt välkomna att delta.

När: Torsdagen den 30 januari
Tid: Klockan 11.00
Plats: Ljuragatan 85, bredvid Hyresbostäder områdeskontor


För mer information kontakta:
Stefan Källman, Chef Projekt & Inköp Hyresbostäder, 073-020 23 12

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 10 000 lägenheter, varav ca 800 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 000 bostäder fram till 2023.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95