Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Hyresbostäders spadtag för fler hyresrätter i populära Lindö

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Hyresbostäders spadtag för fler hyresrätter i populära Lindö

Den 21 oktober är det dags att sätta spaden i marken för Hyresbostäders första hyresrätter i Lindö. Med och tar det första spadtaget är Michaela Tinnerholm, styrelseordförande Hyresbostäder, Stefan Källman, chef projekt & inköp, Hyresbostäder, Camilla Einarsson, affärschef, NCC Building Sweden och Reidar Svedahl, ordförande samhällsbyggnadsnämnden, Norrköpings kommun.

Lindö Strand är ett naturskönt område med utsikt över Bråviken och med närhet till skog och natur. Här byggs flertalet bostäder - villor, radhus och lägenheter. En ny mötesplats med lekplats, badplats och restaurang ska också skapas. Tillsammans med NCC bygger vi 54 attraktiva hyreslägenheter, 2-4 rum och kök, fördelade på två hus. Arkitekter är Sandellsandberg. Bostäderna uppförs enligt Miljöbyggnad nivå Silver med höga krav på till exempel låg energiförbrukning, god inomhusmiljö och sunda material. Preliminär inflyttning är sommaren 2023.

"Det första spadtaget"
Dag: Torsdag den 21 oktober
Tid: Klockan 14.00
Plats: Lindö Strand, Lindövägen/Båtsmansgatan
Det bjuds på torsdagsfika! 

Media är varmt välkomna att delta vid mingel och spadtaget!

För mer information kontakta:
Åse Ringborg, marknadsföringsansvarig, Hyresbostäder
+46 73-020 18 53 ase.ringborg@hyresbostader.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 10 000 lägenheter, varav ca 800 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 000 bostäder fram till 2023.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95