Gå direkt till innehåll
På Plusboendet Granen kan personer som är 65 år eller äldre hitta ett hem att trivas i.
På Plusboendet Granen kan personer som är 65 år eller äldre hitta ett hem att trivas i.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Nu ska det firas på vårt Plusboende!

Under det senaste året har 120 bostäder renoverats i Kvarteret Granen, Sankt Persgatan 126-130B. Lägenheterna har fått anpassad tillgänglighet och erbjuder idag våra hyresgäster som är 65 år eller äldre ett tryggt och modernt boende.

Nu är det dags att fira att den sista hyresgästen har kommit hem tillsammans med våra hyresgäster som precis flyttat in, flyttat tillbaka eller som tålmodigt varit granne med renoveringen.

Den första tisdagen i september dukar vi därför upp med långbord på Granens innergård till tonerna av två trubadurer. På festen finns inga måsten utan här är det bara att njuta, sjunga med (om man vill) och träffa sina nya grannar - Det tror vi skapar hemkänslan!

Media är varmt välkomna.

När: tisdagen den 3 september
Klockan: 14.00 – 16.00
Plats: Granens innergård, S:t Persgatan 130B

Kontaktperson: Lars Löfgren, Marknadschef, 0730-20 15 95

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 10 000 lägenheter, varav ca 800 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 000 bostäder fram till 2023.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95