Gå direkt till innehåll
Lena Perman - årets miljöstipendiat!

Pressmeddelande -

Lena Perman - årets miljöstipendiat!

Årets miljöstipendiat hos Hyresbostäder är Lena Perman från Ringdansen. Motiveringen lyder: Lena har med stor ödmjukhet, kunskap och värme skapat ett miljöengagemang i sin stadsdel Ringdansen.

Priset som är på 10 000 kr delades ut på den årliga julfesten där mer än 100 ambassadörer från sin stadsdel hade samlats. Platsen var i Albrektsalen.

Onsdagkvällen den 14 december ägde den årliga julfesten för de s k ambassadörena rum. Det är hyresgäster som valt att vara lite extra engagerade i sitt boende, sin stadsdel eller i arbetet med att skapa ett klimatsmart boende. I år var det lite drygt 100 hyresgäster på plats och ett av kvällens huvudnummer var utdelningen av Hyresbostäders miljöstipendium.

 

Lena Perman som bor i Silverringen 88 har i många år varit mycket aktiv och engagerad, först som ambassadör för sin stadsdel, Ringdansen och de senaste åren också som energiambassadör.


-Jag lärde känna Lena för fem år sedan, säger Anna Malmberg från Hyresbostäder. Hon är en trygg dam som är jätteduktig på att engagera sina grannar och klarar av att förmedla sambanden mellan energiförbrukning och klimatkris. Lena är ett mycket bra val som årets stipendiat, avslutar Anna.


Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95