Gå direkt till innehåll
Från attityd till gärning - gör du som grannen?

Pressmeddelande -

Från attityd till gärning - gör du som grannen?

I en tankeväckande och överraskande föreläsning ger Caroline Petersson från Camino exempel på hur vi anpassar våra attityder för att slippa förändra vårt beteende - och varför det betyder mer vad grannarna gör än vad forskarna säger. Caroline kommer till Norrköping och Albrektssalen torsdag 7 mars kl. 18.00.

- Det krävs mod att våga förändra. Vår livsstil är nära sammankopplad med vår identitet och det sociala sammanhang vi befinner oss i. Det får våra hyresgäster veta mer om vid föreläsningen ”Från attityd till gärning” där Caroline går in på djupet av vad som styr vårt beteende, säger Anna Malmberg, projektledare inom Hyresbostäder.

Caroline Petersson är marknadsansvarig och en av mediaföretaget Caminos grundare. Hon har en bakgrund som informatör och ett stort intresse för psykologi. Caroline har specialiserat sig på vad som triggar gröna beteendeförändringar hos individen och samhället i stort. Camino är ett mediaföretag som engagerar sig och lyfter fram individer, grupper, produkter och mycket mer som bidrar till en hållbar utveckling. De ger också ut magasinet Camino som lyfter fram samma ämnen.

-Vi har engagerade hyresgäster med koll på energianvändning och som gärna vill sprida sin kunskap vidare till sina grannar, säger Anna Malmberg. Vår förhoppning är att denna föreläsning ska inspirera oss i vårt fortsatta arbete.

Föreläsningen arrangeras av Hyresbostäder och börjar kl. 18.00 i Albrektssalen torsdag 7 mars. Media är välkomna att delta och det finns tillfälle att prata med Caroline under pausen i mitten av föreläsningen samt efteråt.

För ytterligare information kontakta:
Anna Malmberg, Hyresbostäder på 011-21 16 53
e-post: anna.malmberg@hyresbostader.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är Norrköpings största bostadsbolag, med ca 10 500 lägenheter och drygt 600 lokaler. Vi vill vara det personliga bostadsbolaget, där du som hyresgäst är i centrum. Vi hjälper våra hyresgäster att skapa ett hem, bland annat genom att erbjuda Norrköpings bredaste urval av bostäder och möjligheter att skräddarsy sitt boende efter tycke och smak.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95