Gå direkt till innehåll
Träffa Andreas Cakar, 17 år och kanske en lycklig sommarjobbare.

Nyhet -

Träffa Andreas Cakar, 17 år och kanske en lycklig sommarjobbare.

I Norrköping finns det drygt 5 000 ungdomar i åldern 16-17 år. Många söker och vill ha några av de ytterst få sommarjobb som finns. De allra flesta blir utan. Därför satsar nu Hyresbostäder på de unga och redan denna sommar kommer drygt 50 sommarjobb att finnas för de mellan 16-17 år.

Denna åldersgrupp har det speciellt svårt att hitta jobb har det visat sig. Andreas Cakar är 17 år och bor i centrala Norrköping. Han har det som kvalificerar honom för något av de sommarjobb som nu skapas runt om Hyresbostäders fastigheter och bostadsområden - rätt ålder och bor hos Hyresbostäder.

Träffa Andreas, och hör mer om vår stora satsning på sommarjobb för ungdomar. De får en chans till att tjäna lite pengar och arbetslivserfarenhet. För hyresgästerna märks det i form av extra mycket  skötsel och omsorg om utemiljöer. Allt börjar med en "Audition" och speed-meeting i Värmekyrkan tisdagen den 26 februari klockan 17.00.

Representanter för press och media är inbjudan att höra mer om både sommarjobbssatsning, eventet med audition och träffa Andreas som är en av de sökande.

Vad: Sommarjobb 2013 – 50 juniorer till Hyresbostäder
Var: Hyresbostäder, Dalsgatan 14. Mötesrum Holmen.
När: Måndag 25 februari, kl 13.15 – 14.00

Välkomna! 

För mer information kontakta:
Lars Löfgren, Hyresbostäder på 0730-20 15 95

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95