Gå direkt till innehåll
Hyresbostäder är ett ”utmärkt ställe att jobba på”

Nyhet -

Hyresbostäder är ett ”utmärkt ställe att jobba på”

Vi är så stolta och glada! För tredje året i rad kan vi konstatera att Hyresbostäder är certifierade som ett ”Great Place to Work”.

Att bli certifierad som en bra och attraktiv arbetsplats avgörs utifrån företagets förmåga att skapa goda förutsättningar för ett högt engagemang och medarbetarnas upplevelse av företaget som arbetsgivare och arbetsplats.

- Det är verkligen roligt att vi återigen får denna bekräftelse. Vi lägger ännu ett år med en ständigt närvarande pandemi bakom oss. Vi har åstadkommit väldigt mycket bra tillsammans och tar med oss viktiga lärdomar in i det fortsatta arbetet. Återigen ser vi hur tilliten till varandra, stoltheten för det vi gör och god kamratskap ger oss förutsättningar att möta vilka utmaningar vi än ställs inför, säger Linda Stenqvist, HR-chef och Ledningsutvecklare på Hyresbostäder.

Vi valde att gå med i Great Place to Work under 2019 för att få en benchmark på vårt arbetsgivarvarumärke. Redan första året erhöll vi en certifiering och har fortsatt arbetet med att utveckla oss som arbetsgivare – och det har gett resultat. Hela 86% av våra medarbetare svarar i senaste medarbetarundersökningen att allt sammantaget är Hyresbostäder en riktigt bra arbetsplats.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95