Gå direkt till innehåll
Medarbetare firar att Hyresbostäder för andra året i rad är en av Sveriges bästa arbetsplatser.
Medarbetare firar att Hyresbostäder för andra året i rad är en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Nyhet -

Hyresbostäder är en av Sveriges bästa arbetsplatser

Vi är stolta! För andra året i rad kan vi konstatera att Hyresbostäder är en av Sveriges bästa arbetsplatser genom certifieringen ”Great Place to Work”. I år fick det utifrån rådande läge bli ett gemensamt segerjubel digitalt.

Att bli certifierad som en bra och attraktiv arbetsplats avgörs utifrån företagets förmåga att skapa goda förutsättningar för ett högt engagemang och medarbetarnas upplevelse av företaget som arbetsgivare och arbetsplats.

- Det är verkligen roligt att vi får denna bekräftelse och ser att de insatser vi har gjort tillsammans under året haft positiv effekt. Vi har höjt resultatet inom samtliga huvudområden. Nu fortsätter vi att utveckla vår verksamhet och jag ser fram emot ett spännande arbete tillsammans med våra chefer och medarbetare under 2021, säger Linda Stenqvist, HR-chef på Hyresbostäder.

Hyresbostäder valde att gå med i Great Place to Work under 2019 för att få en benchmark på vårt arbetsgivarvarumärke. Redan första året erhöll vi en certifiering och har fortsatt arbetet med att utveckla oss som arbetsgivare – och det har gett resultat. Hela 90%, 9 av 10 medarbetare, svarar att allt sammantaget är Hyresbostäder en riktigt bra arbetsplats, vilket är en ökning med 4% från föregående år.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95