Gå direkt till innehåll
Engagerade medarbetare på en av Sveriges bästa arbetsplatser

Nyhet -

Engagerade medarbetare på en av Sveriges bästa arbetsplatser

Hyresbostäder blir för femte året i rad certifierade som ett Great Place to Work och bedöms därmed som en av de bästa arbetsplatserna inom fastighetsbranschen i Sverige. Här anser nio av tio medarbetare att de jobbar på en mycket bra arbetsplats.

Det internationella företaget Great Place to Work genomför medarbetarundersökningar över hela världen i syfte att hjälpa organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utveckla sin arbetsplatskultur. I en jämförelse med rikssnittet har de företag som blir certifierade som ett Great Place to Work 57 % högre lönsamhet och 50 % lägre sjukfrånvaro.

”Vi kan återigen konstatera riktigt fina resultat i vår medarbetarundersökning. Det är glädjande att se att vi når vårt mål att vara en attraktiv arbetsgivare inom fastighetsbranschen och att engagemanget för vårt uppdrag är så starkt", säger Ulrika Jerhammar som är HR-chef.

Fredrik Edlund, som tillträdde som ny VD i oktober, tillägger:

”Tack vare en hög svarsfrekvens får vi en tydlig bild av vad våra medarbetare tycker är viktigt för att skapa en ännu bättre arbetsplats. Det hjälper oss med rätt prioriteringar under året, hur vi tillsammans skapar en attraktiv arbetsplats och hur vi på bästa sätt utvecklar vårt gemensamma viktiga uppdrag för våra hyresgäster och för Norrköping."

Certifieringen som ett Great Place to Work bygger på data från mer än 100 miljoner anställda i 150 länder. https://www.greatplacetowork.se/

För mer information, kontakta HR-chef Ulrika Jerhammar, ulrika.jerhammar@hyresbostader.se, tel: 011-21 16 31.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95