Gå direkt till innehåll
Vi söker 75 sommarjobbare!

Pressmeddelande -

Vi söker 75 sommarjobbare!

Torsdagen den 16 mars är det igen dags för Hyresbostäder och Norrköpings kommun att bjuda in till speedrekrytering och audition för de som fyllt 16 år men inte 18 år och som kan tänka sig att byta ut tre sommarlovsveckor mot tre veckors jobb i det som kallas för ”Juniorlaget”.

Under några intensiva timmar mellan klockan 16.00 och 18.00 kommer hundratals förväntansfulla ungdomar köa och nervöst vänta på sin tur. Flygeln är platsen för årets speedrekrytering. Där kommer de mötas upp av representanter från både Hyresbostäder och kommunen och på fem minuter ge ett första intryck.

- Det är femte året vi rekryterar våra sommarjobbare genom speedrekrytering och audition säger Patrik Rosenlund, projektledare och ansvarig för Juniorlaget 2017. Det är lika roligt varje gång, både för oss och för ungdomarna. Det är lite nervöst, det är en happening och det går snabbt. Vi räknar med att mellan 300 till 400 ungdomar kommer dyka upp och vi hinner faktiskt intervjua och träffa alla, fortsätter Patrik.

En stor fördel med denna form av intervju och rekryteringsform är också att vi snabbt kan ge en återkoppling till alla som sökt om de fått jobb eller inte. Kul för dom som fått positivt svar och för de som inte fick jobb kan söka vidare.

Juniorlaget gör verkligen nytta på sommaren. Vi kan ge våra hus och gårdar lite extra omsorg och samtidigt ger vi många ungdomar chansen till att prova på arbetslivet och att tjäna lite pengar. Eftersom de allra flesta dessutom bor hos Hyresbostäder är vår tro att det också kan vara en extra fördel att få ta hand om sin egen gård.

Media är varmt välkomna att delta.

Datum: Torsdag den 16 mars
Tid: Kl. 16.00 -18.00
Plats: Flygeln, Industrilandskapet

För mer information kontakta:
Patrik Rosenlund, Distriktschef på 072-528 56 92 eller Lars Löfgren, Marknadschef på 073-020 15 95.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 750 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95