Gå direkt till innehåll
Sköna maj, Bamse och Lill-babs kommer hem

Pressmeddelande -

Sköna maj, Bamse och Lill-babs kommer hem

Maj är av tradition en tid då vi alla öppnar dörrar, njuter utomhus av värme, sol och spirande grönska.Utemöblerna kommer fram, snöspaden förpassas till förrådet. Det gäller den som bor i det egna hemmet likaväl som den som bor i flerfamiljshuset.

Skillnaden är ofta att i flerfamiljshusen är det justfler som gör det tillsammans. Runt om i Norrköping händer det massor – från små grillaftnar till festivaler med livemusik. Kändisar som Bamse, Lille Skutt och Lill Babs kommer på besök.

Det mesta som sker utförs och skapas av de boende själva, fast med lite stöttning och stöd av de som jobbar i områdena. Under dessa trivsamma former sker också den så viktiga dialogen med oss som tar hand om hus och omgivningar och de som bor och lever där.

Listan med evenemang är lång och omfattande och vi hoppas att det kan finnas något av intresse för våra medier att spegla eller rapportera från.

Vi skickar med ett kalendarium och lite kort information om innehållet. Varmt välkomna att komma och hälsa på. Vill ni veta mer om vad som händer kan ni också kontakta Jacob Jaldeland som är ansvarig för vår bodialog och den som har koll på evenemangen.

För mer information kontakta:Jacob Jaldeland, Hyresbostäder, 011-2115 67

Ämnen

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 400 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95