Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Sex nya stipendiater i Ungdomsmiljonen belönas

Hyresbostäder är sedan många år en samarbetspartner till Norrköpings föreningsliv. Genom åren har många verksamheter fått stöd och bidrag för sitt viktiga arbete och engagemang. Under 2015 utser och belönar Hyresbostäder och Östergötlands Idrottsförbund gemensamt 12 ungdomsledare och deras föreningar. Nu har sex av dessa valts ut.

En rolig och meningsfull fritid för barn och ungdomar. Gemenskap och kamratskap. Etik, moral och ansvar. Det är en stor uppgift som föreningslivet jobbar med. Det är ett arbete som vi vill stötta och uppmuntra. De sex nästa stipendiaterna är nu utsedda, och kommer att få sina stipendier under Dolphins (herrar) hemmapremiär ikväll kl.18.34. Stipendiet delas ut i den andra periodpausen.

De utsedda föreningarna och ungdomsledarna som ska premieras med vardera 30 000 kronor till föreningen och 3 000 kronor till ledaren är:
• My Isoniemi – Norrköpings Gymnastik Förening
• Tommy Höglund - IK Waria
• Alexandra Ringius-Hård - KFUM Scouter
• Damir Sepulveda - Norrköping Dolphins
• Jesper Rikardson - Norrköpings Tennisklubb
• Fanny Arvidsson - Kenpo Karate Club Norrköping

Press är välkommen till utdelningen i Stadium Arena den 6 oktober kl. 18.34 (uppkast)

För mer information kontakta:
Lars Löfgren, Marknadschef Hyresbostäder på tel.0730-20 15 95

Ämnen

Regioner


Hyresbostäder är Norrköpings största bostadsbolag, med ca 9 500 lägenheter och drygt 400 lokaler. Vi ska bli Norrköpings mest attraktiva bostadsföretag. Så lyder vår målbild och det är det vi ständigt strävar efter.Vi hjälper våra hyresgäster att skapa ett hem, bland annat genom att erbjuda Norrköpings bredaste urval av bostäder och möjligheter att skräddarsy sitt boende efter tycke och smak.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95