Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Risk för kö när Hyresbostäder öppnar dörren till 99 nya lägenheter i Kneippen

Torsdag den 13 november kl. 17.00 står över 400 förväntansfulla och nyfikna Norrköpingsbor utanför Visualiseringscenter C och väntar på att få ”gå in i” de nya husen på Oskarsgatan i Kneippen.

Mellan kl. 17.00 - 20.00 är det öppet hus med virtuell visning av lägenheterna samt allmän information om vad det innebär att flytta till Oskarsgatan. Det kommer att hållas föreläsningar i Domteatern och personal från Hyresbostäder finns på plats och svarar på frågor om framtidens boende på Oskarsgatan. Besökare/framtida hyresgäster får all information om lägenheternas höga standard, planlösningar, hyresnivåer och kanske t.o.m. träffar framtida grannar.

- Vi är jätteglada över att nu äntligen kunna berätta för alla som sökt vilka planlösningar, hyresnivåer, valmöjligheter med mera som kommer finnas i Kneippens nyaste bostäder på Oskarsgatan. På torsdag släpper vi etapp 1, ca 99 lägenheter varav de första kommer att vara inflyttningsklara under senhösten 2015. Intresset är stort och vi rustar oss för ”kaos” när alla kommer på torsdag, säger Thomas Gustafsson, Uthyrningschef Hyresbostäder.


Tid och plats

Dörröppningen startar kl. 17.00 och pågår fram till kl. 20.00, torsdagen den 13 november på Visualiseringcenter C, Kungsgatan 54. Media är varmt välkommen!

För ytterligare information, kontakta Thomas Gustafsson, Uthyrningschef Hyresbostäder 011-21 16 83.

Ämnen

Regioner


Hyresbostäder är Norrköpings största bostadsbolag, med ca 9 500 lägenheter och drygt 400 lokaler. Vi ska bli Norrköpings mest attraktiva bostadsföretag. Så lyder vår målbild och det är det vi ständigt strävar efter.Vi hjälper våra hyresgäster att skapa ett hem, bland annat genom att erbjuda Norrköpings bredaste urval av bostäder och möjligheter att skräddarsy sitt boende efter tycke och smak.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95

Relaterat innehåll