Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Nu går startskottet för projektet Yllefabriken – ett hållbart föredöme.

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Nu går startskottet för projektet Yllefabriken – ett hållbart föredöme.

Under Norrköping Light Festival fascineras tusentals Norrköpingsbor och tillresta av den pulserande ljusinstallationen ”Stadens hjärta”, som utspelar sig i den gamla Yllefabriken vid Gamlebro.

När ljusen slocknar den 31 januari går startskottet för nästa epok i platsens historia: omvandlingen av den anrika industrifastigheten till nya bostäder, kontor och ett attraktivt besöksmål. Projektet Yllefabriken ska vara en förebild inom hållbar fastighetsomvandling och skapa unika mervärden för både invånare och besökare.

Vid denna pressträff kommer vi att presentera Norrköpings nyaste fastighetsbolag – Gamlebro AB.

Vi kommer också att lätta på förlåten för projektet Yllefabriken. Ett helt unikt utvecklingsprojekt i stadens hjärta. Det handlar både om vad som ska hända i det nuvarande huset och om visioner och idéer på tillägg och nya hus i omedelbar närhet.

Medverkande: Peter Karlström och Gunnar Boquist som representerar ägarna samt Karin Milles Beier, Stadsarkitekt i Norrköping.

Tid: Fredag den 18/12, kl. 14.30

Plats: Restaurang Pappa Grappa, Gamla Rådstugugatan 26-28. Anmäl gärna er närvaro till undertecknad så vi vet att ni kommer.

För ytterligare information, kontakta Lars Löfgren, Hyresbostäder på tel. 0730-20 15 95

Foto: Mattias Lindh

Ämnen

Kategorier

Regioner



Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95