Gå direkt till innehåll
Sommarjobb på Hyresbostäder
Sommarjobb på Hyresbostäder

Pressmeddelande -

Nu speedrekryteras 75 ungdomar

Tisdagen den 13 mars bjuder Hyresbostäder och Norrköpings kommun för sjätte året i rad in till speedrekrytering och audition för de som fyllt 16 men inte 18 år och som kan tänka sig byta ut tre veckors sommarlov mot tre veckors jobb i det som kallas ”Juniorlaget”.

Under två intensiva timmar kommer hundratals förväntansfulla ungdomar köa och nervöst vänta på sin tur. De kommer att mötas av representanter från Hyresbostäder och Norrköpings kommun och under fem minuter få möjlighet att ge ett första intryck.

- Det är lite nervöst, det är en happening och det går snabbt. Vi räknar med att mellan 300 till 400 ungdomar kommer till Flygeln och vi hinner faktiskt intervjua och träffa alla, säger Patrik Rosenlund, projektledare och ansvarig för Juniorlaget 2018.

En stor fördel med att ungdomarna speedrekryteras är att de kan få snabb återkoppling på om de fått sommarjobb eller inte. Det ger även de ungdomar som tyvärr inte kunnat erbjudas en plats i juniorlaget chansen att söka andra sommarjobb. 

De 75 ungdomar som får en plats i Juniorlaget kommer att göra stor nytta i våra områden under sommaren. Deras arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att rensa rabatter, måla staket och ge våra områden lite extra omsorg. Det ger även ungdomarna en chans att prova på arbetslivet och tjäna lite extra pengar.

- För många är hemmet den allra viktigaste platsen i livet. Därför känns det extra bra att kunna erbjuda några av de ungdomar som bor i våra områden möjlighet att få snygga till sin egen gård och känna att vi tillsammans skapar hemkänslan, förklarar Patrik Rosenlund.

Media är varmt välkomna att delta.

Datum: Tisdagen den 13 mars

Tid: Klocka 16.00 -18.00

Plats: Flygeln, Industrilandskapet

För mer information kontakta:

Patrik Rosenlund, Distriktschef på 072-528 56 92 eller Lars Löfgren, Marknadschef på 073-020 15 95.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 800 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95