Gå direkt till innehåll
Navestad mot Våld – en färgsprakande festival

Pressmeddelande -

Navestad mot Våld – en färgsprakande festival

Den 5 juni mellan klockan 14.00 – 22.00 kommer Navestad att få sin första färgsprakande festival.
Dagen kommer att bjuda på olika aktiviteter och happenings med bland annat liveuppträdanden och större musikakter. Några av dem är Cajsa & Muzdalifa som uppträder med låtar från senaste Navestad mot Våld-skivan samt den välkända gruppen Labyrint.
Det kommer även bjudas på dans och nycirkus.

Utöver det kommer bland annat Marx Gallo & the Hilltown syndicate från Skärblacka, Cirkus Tumult från Stockholm, Stella Andromeda från Göteborg och Farout från Norrköping att uppträda.

För den hungrige kommer det att finnas matvagnar utplacerade och en barn- och ungdomszon med olika aktiviteter under dagen. Det kommer även att blåsas upp en fotbollsplan där barn och ungdomar får testa att spela sumo-fotboll. Dolphins basket finns på plats med korg och elitspelare.

Festivalen riktar sig först och främst till områdets barn, ungdomar och vuxna. Men även till boende i övriga Norrköping som också är varmt välkomna att se vilket fint område Navestad är!

Media är varmt välkomna att delta!

När: tisdagen den 5 juni
Klockan: 14.00 – 22.00
Var: Området utanför Ringdansens centrum

Kontaktperson: Christian Elmberg, fritidsgården Frinavet, telefon 011-15 29 74

Johan Rundalen, Hyresbostäder, telefon 011-210893

Ämnen

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 750 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95