Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Julgala för engagerade hyresgäster

För många är hemmet den allra viktigaste platsen i livet. Därför är vår starkaste drivkraft – det som leder oss varje dag – att alla i Norrköping ska kunna känna sig hemma. För att visa vår uppskattning mot våra mest engagerade hyresgäster bjuder vi in till en julgala för 12:e året i rad med utdelning av priser och stipendier.

Under festliga och juliga former kommer drygt 120 av våra hyresgäster vara med när vi utser de mest uppskattade trivselfixarna, personer som på olika sätt tar ansvar för sin närmiljö och som hjälper oss att bli bättre på att ta hand om hus och hem. Sammanlagt kommer 6 olika utmärkelser att delas ut under kvällen.

Nytt för i år är att vi även kommer att dela ut ett hållbarhetsstipendium till den hyresgäst som under året gjort framträdande insatser inom hållbarhetsområdet. 

Förutom högtidliga prisutdelningar kommer Grand Hotells julshow med bland annat Lotta Källström att stå för underhållningen och vi bjuder på traditionellt julbord.


Media är varmt välkomna att delta hela eller under delar av kvällen (meddela gärna i förväg).

Tid: Start kl. 18:00 – 22.00 den 4 december.
Prisutdelningar startar cirka kl. 19.50.
Hållbarhetsstipendiet delas ut cirka kl. 21.15

Plats: Grand Hotell, Bråvikssalen

Foto: Fotograf finns på plats och högupplösta bilder går att skicka.

Kontaktperson:

Anna Malmberg på 0730-782042 eller Lars Löfgren, 0730-20 15 95.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 750 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Vi hjälper våra hyresgäster att skapa ett hem, bland annat genom att erbjuda Norrköpings bredaste urval av bostäder och möjligheter att skräddarsy sitt boende efter tycke och smak.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95