Gå direkt till innehåll
Hyresbostäder har bästa utvecklingen i kundnöjdhet i Sverige

Pressmeddelande -

Hyresbostäder har bästa utvecklingen i kundnöjdhet i Sverige

Hyresgästerna har sagt sitt och det står nu klart vilka som är Sveriges bästa hyresvärdar! För elfte året i rad delades fastighetsbranschens prestigefyllda pris, ”Kundkristallen”, ut på Berns Salonger i Stockholm.

Det är ett unikt pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet. Alla nomineringar och vinnare är utsedda av hyresgästerna själva.

Kundkristallvinnarna tillkännagavs under Benchmark Event på Berns Salonger, torsdagen den 11 februari 2016.

Vinnarna utsågs bland de stora och medelstora företag som under 2015 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Hyresbostäder i Norrköping var nominerade, och stod även som vinnare, i klassen ”största lyft” dvs bästa positiva utveckling av kundnöjdheten under 2015.

- Vi är strålande glada och ser nu resultatet av hårt och medvetet arbete under flera år. Förra året fokuserade vi oerhört hårt på att skapa trygghet, på att hålla rent och snyggt och på att möta upp våra hyresgästers önskemål. Det ger resultat. Men vi slår oss inte till ro, utan lägger ribban ännu högre under 2016, säger Marica Johansson, Förvaltningschef på Hyresbostäder.

Priserna delas ut till de företag som gjort största förbättringen av sin service under 2015 jämfört med den förra mätningen, samt till företagen med bästa totalresultat i kategorierna Service, Produkt och Profil.

Mer fakta och information finns på aktivbo.se eller kontakta Marica Johansson, Hyresbostäder på 0730-20 18 30

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 400 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95