Gå direkt till innehåll
För femtio år sedan…

Pressmeddelande -

För femtio år sedan…

För femtio år sedan…

…klädde Per Oscarsson av sig i Hylands hörna. Samtidigt var det en rekordkall vinter med -53 grader i Lappland. På hemmaplan blir Ove Kindvall Sveriges dyraste fotbollsproffs när Feyenoord köper honom från IFK Norrköping för 200 000 SEK. Hemsöborna får premiär på svensk tv och SAAB 37 Viggen får premiär i svenskt luftrum. Samma år – 1966 - flyttade dessutom hundratals norrköpingsbor in i en lägenhet. Många av dom bor fortfarande kvar i den.

Vi har som en trevlig tradition sedan snart 20 år firat våra 50-åringar. Med det menar vi hyresgäster som har bott i 50 år hos oss. Trots att det blir allt vanligare att vi byter bostad ofta är det fortfarande många som troget bott kvar i sin lägenhet eller i alla fall haft kvar oss som hyresvärd. 

Vi blir ödmjuka och överväldigade över denna trohet och att vi har fått förtroendet att vara hyresvärd under så många år. Därför vill vi säga tack, och uppmärksamma detta genom att samla våra 50-åringar och tillsammans ta en kopp kaffe, tårtbit och dela med oss tillvaranda roliga minnen från åren som gått.

I år är det 35 hyresgäster som ska firas. Vi samlas torsdag den 15 september kl. 11.00 Renströmmen, Drottninggatan 1 och det bjuds på diplom, blommor, smörgåstårta, bulle och säkert en och annan rolig anekdot från förr.

Media är välkomna att medverka och det kommer finnas möjligheter att både ta bilder och prata med dessa trogna hyresgäster. Meddela gärna om ni avser komma så ordnar vi plats för er också inne på Renströmmen.

För mer information kontakta: Jonas Klevesand, Botorgschef på tel. 011- 21 08 41

Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 750 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbo. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95