Gå direkt till innehåll
Fler hyresrätter till populära Rambodal

Pressmeddelande -

Fler hyresrätter till populära Rambodal

Ett avtal har tecknats mellan Hyresbostäder och NCC om att bygga 56 hyresrätter fördelat på två hus i Rambodal. Det är koncepthus av typen ”Kombohus Plus” framtaget av SABO* som ska byggas. Inflyttning är planerad till februari 2018.

Huskonceptet "Kombohus Plus" är nyckelfärdiga hus med mycket god standard i form av parkettgolv, kakel och klinker i badrum samt tillvalsmöjligheter av diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Husen är inte unika för den plats där man bygger utan finns idag på ett flertal platser i landet. Husen i Rambodal kommer att vara 6-våningshus och lägenheterna från 2 rok på 51 kvm till 4 rok på 98 kvm.

- Vi har nu öppnat en intressegrupp och det fylls löpande på med nya intressenter trots att vi ännu inte börjat marknadsföra vårt projekt. Före sommaren kommer vi att skicka ut information till alla som bor i Smedby/Rambodal och då hoppas och tror vi att efterfrågan kommer att öka ännu mer, säger Uthyrningschef Thomas Gustafsson

NCC har tilldelats projektet och byggstart är planerad till sommaren.

Kontaktperson:

Thomas Gustafsson, Hyresbostäder, Tel: 011-21 16 83

* SABO står för Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag och är en bransch- och intresseorganisation för 300 allmännyttiga bostadsföretag.


Ämnen

Kategorier

Regioner


Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 400 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95