Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Årets första stipendiater i Ungdomsmiljonen belönas

Hyresbostäder är sedan många år en samarbetspartner till Norrköpings föreningsliv. Genom åren har många verksamheter fått stöd och bidrag för sitt viktiga arbete och engagemang. Under 2015 kommer Hyresbostäder och Östergötlands Idrottsförbund att gemensamt utse och belöna 12 ungdomsledare och deras föreningar.

En rolig och meningsfull fritid för barn och ungdomar. Gemenskap och kamratskap. Etik, moral och ansvar. Det är en stor uppgift som föreningslivet jobbar med. Det är ett arbete som vi vill stötta och uppmuntra. De fyra första stipendiaterna är nu utsedda, och kommer att få sina stipendier under Norrköpings Idrottsförbunds årsmöte i Idrottens Hus, Klockaretorpet ikväll den 28 april kl. 19.00. (Årsmötet börjar kl. 19.00, stipendierna delas ut ca 19.30)

De utsedda föreningarna och ungdomsledare som ska premieras med vardera 30 000 kronor till föreningen och 3 000 kronor till ledaren är:

Ludwig Nyström, KFUM Fäktning Hedvig och Karin Brodén, Norrköpings Ungdomscirkus Laila Tilly, NKIK Handboll

Press är välkommen till utdelningen i Idrottens Hus, Klockartorpet C kl. 19.30 ikväll 28/4.

För mer information kontakta: Lars Löfgren, Hyresbostäder på 0730-20 15 95

Ämnen

Regioner


Hyresbostäder är Norrköpings största bostadsbolag, med ca 9 500 lägenheter och drygt 400 lokaler. Vi ska bli Norrköpings mest attraktiva bostadsföretag. Så lyder vår målbild och det är det vi ständigt strävar efter.Vi hjälper våra hyresgäster att skapa ett hem, bland annat genom att erbjuda Norrköpings bredaste urval av bostäder och möjligheter att skräddarsy sitt boende efter tycke och smak.

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95