Gå direkt till innehåll
Vi är med och bidrar till Musikhjälpen 2016

Nyhet -

Vi är med och bidrar till Musikhjälpen 2016

Nu är Musikhjälpen igång och årets tema är "Barn i krig har rätt att gå i skolan". Detta är ett tema som borde vara en självklarhet och givetvis är vi med och bidrar! Tillsammans med Cnema auktionerar vi nu ut en exklusiv privat filmvisning för upp till 40 personer med valfri film från Cnema's utbud inklusive mingeltallrik med alkoholfritt bubbel innan filmen samt snacks och dricka under filmen.

På Musikhjälpens hemsida under auktioner kan man nu gå in och lägga ett bud på auktionen. Vi utmanar nu även andra bostadsbolag att skänka pengar till Musikhjälpen så att alla ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”!

Auktionen

”Känslan när man har en hel biosalong för sig själv och kan välja film själv! Bjud med dina nära och kära, hela kompisgänget eller ordna ett unikt barnkalas med en helt privat biovisning för upp till 40 personer på CNEMA i Norrköping.
I vinsten ingår även en mingeltallrik i foajén innan filmen samt snacks och dryck till filmen. Vinnaren väljer valfri film från CMEMA's utbud, tid bestäms i samråd med vinnaren.

Vinnaren bekostar själv eventuell resa, logi och parkering. Vinsten ska utnyttjas senast 31/12 2017.”


Se auktionen på Musikhjälpen här

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95