Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Prisregn och julgala ikväll

Hyresbostäder har i flera år bjudit de mest engagerade hyresgästerna till en årlig avslutning med ett julbord, underhållning och utdelning av priser och stipendier. I många år har detta skett i Albrektsalen och ett 100-tal hyresgäster har anammat inbjudan. I år är det i ny lokal och med ännu mer priser och underhållning.

Klockan 18.00 slår vi upp portarna i Bankiren, på Drottninggatan. Ett hundratal förväntansfulla hyresgäster är samlade för att tackas, firas, prisas och motiveras för sina ideella och god insatser under året. Många engagerar sig för att skapa bättre boendemiljöer, bidra till klimatsmart boende, bidra till trygghet och till umgänge. Hyresbostäder vill tacka för det genom att bjuda på julgala.

Media är varmt välkomna att närvara. Det kommer delas ut priser och stipendier inom ramen för Ungdomsmiljonen till tre ungdomsledare och deras föreningar. Det kommer delas ut sex olika priser och stipendier till engagerade hyresgäster.

Prisutdelning sker kl. 19.40 – Ungdomsmiljonen och kl. 20.20 för engagerade hyresgäster.

Press är välkommen till utdelningen i Bankiren, kl. 18.00 och framåt.

För mer information kontakta: Lars Löfgren, Hyresbostäder på 0730-20 15 95 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hyresbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Norrköping. Koncernen äger och förvaltar ca 9 500 lägenheter, varav ca 400 är studentbostäder som ägs och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder. Utbudet av bostäder är varierat, från lägenheter i sekelskifteshus till det senaste inom nyproduktion. Hyresbostäder vill vara det mest attraktiva bostadsföretaget i Norrköping. Bolaget planerar att bygga ytterligare 1 200 bostäder fram till 2020.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95