Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: 300 personer från hela landet får en rejäl energikick i och av Norrköping

Nyhet -

Pressinbjudan: 300 personer från hela landet får en rejäl energikick i och av Norrköping

Snart går årets stora energihändelse för Sveriges allmännyttiga bostadsbolag av stapeln. Det är ”Energikicken” 4-5 november, en skräddarsydd konferens och inspirationsträff för alla som arbetar med eller är intresserad av energifrågor, framför allt inom bostadssektorn. Hyresbostäder i Norrköping är årets värdföretag och över 300 besökare från hela landet kan ta del av vår pågående energijakt, hur vi engagerar våra hyresgäster i arbetet och hur vi gör för att nå våra energisparmål fram till år 2030.

Två fullspäckade dagar med parallella föredrag utlovas där besökarna har möjlighet att välja vad som är mest intressant för dem och sitt företag. Och intresset för dessa frågor har aldrig varit större, eller viktigare.

 - Bostadssektorn står enligt Energimyndigheten för nästan 40 % av landets totala energiförbrukning. Det vi gör i form av effektiviseringar, investeringar och klimatsmarta val har därför en stor effekt. Och det vi sedan gör tillsammans med våra hyresgäster i våra dagliga val och beslut vad gäller besparingar och vårt sätt att leva innebär ännu bättre effekter, säger Gunnar Boquist, vd på Hyresbostäder och den som öppnar konferensen på tisdag förmiddag den 4 november i Louis De Geer.

Huvudarrangör är SABO, Sveriges allmännyttiga bostadsföretags riksorganisation, som tillsammans med ett värdföretag bjuder in till en årlig ”Energikick”. Hyresbostäder i Norrköping har blivit värd för årets evenemang inte minst för vårt arbete med att engagera hyresgästerna i arbetet. Det och mycket annat kommer de två dagarna i Norrköping handla om.

Tid och plats:
Konferens äger rum på Louis De Geer, konsert och Kongress. Den startar kl. 08.00 med studiebesök på olika platser i Norrköping. Själva konferensen öppnas kl. 10.30 i De Geerhallen. Pressen är varmt välkommen under hela konferensen. Program och inbjudan bifogas.

För ytterligare information, kontakta Stefan Källman, Hyresbostäder på 011- 21 15 85 eller Therese Rydstedt, SABO på 070-519 55 16.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95