Gå direkt till innehåll
Lena Lundqvist - säljare på Botorget

Nyhet -

Lena Lundqvist - säljare på Botorget

Vår Trivselkampanj har ju som bekant cirkulerat runt i stan den senaste tiden, har du sett din egna skylt någonstans? I så fall, vad tänkte/kände du när du såg den?
Nej, jag har faktiskt inte sett min skylt. Jag tror det är min skylt i alla fall.. De frågade om de fick använda mitt namn till kampanjen, men vi har ju en annan Lena på företaget också, ha ha.

Har du fått någon respons från vänner och bekanta angående vår kampanj? Om ja, på vilket sätt?
Ja, mina vänner och bekanta har sett skylten. De tycker jag har en rolig arbetsgivare som uppskattar mig och mitt arbete på det här sättet. Jag har fått meddelanden av dem på både Facebook och telefonen så jag har i alla fall fått se skylten på bild.

Vad är det som gör att du trivs med ditt arbete på Hyresbostäder?
Främst alla mina kollegor, jag tycker även att det är en trygg arbetsgivare. Det har blivit en sådan modern och nytänkande arbetsplats att vara på också, tänker främst på den nya grafiska profilen. Nu känns det som att företaget är fräschare, piggare och mer utåtriktat än tidigare.

Hur kan en arbetsdag se ut för dig?
Jag börjar arbetsdagen med att kolla min mail, sedan brukar jag se över mina lägenheter i Hageby och Ringdansen som jag ansvarar för. Det kan vara att skicka ut erbjudanden på lägenheter som kommit in eller förbereda eventuella avtal som ska skrivas på.

Vi går efter ett speciellt schema där vi t.ex. kan jobba i butiken på Botorget på förmiddagen och sitta i telefon på eftermiddagen, att ha varierande arbetsuppgifter är väldigt roligt. Ibland har jag möten med våra områdesansvariga där vi pratar om det är något som behöver göras i områdena, men också status med antal uthyrda lägenheter osv. Jag försöker vara med på lägenhetsvisningar ute i mina områden också, det är bra att komma ut och orientera sig lite ibland.

...och sista frågan. Nu när vi närmar oss jul, vad tror du blir årets julklapp?
Om jag ska gå efter vad mina barn önskar sig så är det en GoPro kamera, det blir nog årets julklapp hemma hos oss i alla fall. Årets julklapp till mig skulle kunna vara en trevlig middag ute någonstans, bli ompysslad lite.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95