Gå direkt till innehåll

Nyhet -

För femtio år sedan…

…blev Kosmonauten Alexei Leonov den första att ta en promenad i rymden, Kolmårdens Djurpark såg dagens ljus, svenskarna fick ett nytt öl som kallades för mellanöl och Rolling Stones sverigeturné skapade hysteri och skräck bland föräldrarna. Samma år - 1965 - flyttade dessutom hundratals norrköpingsbor in i en lägenhet. Många av dom bor fortfarande kvar i den. Hyresbostäder har som en trevlig tradition sedan snart 20 år firat våra 50-åringar. Med det menar vi hyresgäster som har bott i 50 år hos oss. Trots att det blir allt vanligare att vi byter bostad ofta är det fortfarande många som troget bott kvar i sin lägenhet eller i alla fall hos oss som hyresvärd. Vi blir ödmjuka och överväldigade över denna trohet och att vi har fått förtroendet att vara hyresvärd under så många år. Därför vill vi säga tack, och uppmärksamma detta genom att samla våra 50-åringar och tillsammans ta en kopp kaffe, tårtbit och dela med oss tillvaranda roliga minnen från åren som gått. 

I år är det 40 hyresgäster som ska firas. Vi samlas den 27 november kl. 11.00 på Renströmmen, Drottninggatan 1 och det bjuds på diplom, blommor, smörgåstårta, bulle och säkert en och annan rolig anekdot från förr.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pressen är välkomna att medverka och det kommer finnas möjligheter att både ta bilder och prata med dessa trogna hyresgäster. Meddela gärna om ni avser komma så ordnar vi plats för er också inne på Renströmmen.

För mer information kontakta:

Marica Johansson, Hyresbostäder på 011- 21 16 36

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Lars Löfgren

Lars Löfgren

Presskontakt Marknadschef 011-21 15 95